Produse


Detalii


Software National Instruments pentru Măsurări şi Automatizări

NI LabVIEW este mediul de programare grafică ce vă permite să dezvoltaţi rapid şi cu costuri minime aplicaţii flexibile şi scalabile de testare, măsurare şi control. Cu LabVIEW, puteţi interacţiona cu semnalele lumii reale, puteţi analiza datele pentru a extrage informaţiile utile şi puteţi distribui rezultatele studiilor. Indiferent de experienţă, LabVIEW face ca programarea unei aplicaţii să fie rapidă şi facilă.


Detalii


Hardware National Instruments pentru Achiziţie de Date

National Instruments, leaderul în achiziţia de date computerizată, oferă cea mai complexă familie de echipamente pentru computere tip desktop sau portabile şi pentru aplicaţii în reţele multi-platformă, incluzând PCI, PXI, PCMCIA, USB şi FireWire.


Detalii


Sisteme distribuite National Instruments pentru Control Industrial

Sistemul NI FieldPoint este proiectat pentru aplicaţii de măsurare, control industrial şi stocare de date ce necesită sisteme fiabile şi compacte, cu diverse tipuri de senzori şi actuatoare distribuiţi pe distanţe mari. NI FieldPoint include atât capacităţi de lucru în reţele I/O distribuite cât şi posibilitatea de a rula un sistem de operare în timp real ce acceptă aplicaţii LabVIEW Real-Time.


Detalii


Condiţionatoare de semnal National Instruments

Cea mai complexă familie de sisteme modulare, cu capabilităţi “plug-and-play”, practic pentru orice tip de senzor sau de semnal. Sistemele de condiţionare particularizate îmbunătăţesc precizia măsurărilor de până la 10 ori.